JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Vegetar “deller” med sorte bønner

af Julie Karla april 22, 2014
Skrevet af Julie Karla april 22, 2014

Jeg har virkelig mange bønner i alle mulige afskygninger derhjemme i køkkenskabet. Men det er desværre alt for sjældent, at jeg får dem brugt, og det er for det meste fordi, at jeg glemmer at lægge dem i blød natten over. Den anden dag huskede jeg det dog, og jeg besluttede mig for at lave de her små vegetar deller.

Vegetar deller der passer perfekt til guacamole

Man kan putte alt muligt i dem, men jeg havde tilfældigvis en masse hjemmeplukket ramsløg og persille, så det kom i. Jeg spiste vegetar dellerne med masser af guacamole og en frisk tomatsalat, hvilket klart kan anbefales. Faktisk vil jeg næsten sige, at man bør spise dem med avocado på en eller anden måde, for det smager simpelthen så godt. Men de vil også gøre sig ret godt i pitabrød med en god hjemmelavet dressing. 

Er du nysgerrig efter at se flere af mine vegetaropskrifter, så se f.eks. også denne opskrift på lækre vegetarfrikadeller eller de her vegetarfrikadeller med broccoli

vegetar deller

 

Udskriv
Vegetar deller med sorte bønner
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
20 min
 

Super lækre og nemme vegetar deller med sorte bønner og ramsløg

Ret: frokost, Hovedret
Køkken: internationalt, vegetar
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 300 gr kogte sorte bønner
  • 2 æg
  • 1 spsk fiberHUSK
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld ramsløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk salt
  • olivenolie
Sådan gør du
  1. Læg bønnerne i blød natten over og kog dem møre efter pakkens anvisning.
  2. Lad dem køle helt af og blend dem sammen med æg, fiberHUSK, frisk persille, ramsløg, spidskommen og salt.
  3. Rør farsen sammen med finthakket grøn peberfrugt.
  4. Form små deller og steg dem færdige på en varm pande i olivenolie.Dyp evt. skeen i vand, når dellerne formes, så farsen ikke klistrer fast.

 

vegetar deller med bønner
5 kommentarer
3
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
Banankage med chokolade – uden hvedemel
Næste indlæg
Lynstegt broccoli med lime, koriander og peanuts

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

Hvidkålssalat med dild, citrondressing og brændte sesam-mandler

januar 12, 2023

5 kommentarer

Skinnfellen april 15, 2016 - 9:40 am

Veldige gode oppskrifter.

Reply
Julie Karla april 17, 2016 - 11:31 am

Tusind tak : )

Reply
Caroline august 21, 2017 - 10:45 am

De ser rigtig gode ud! De må prøves 🙂

Reply
Julie Karla august 21, 2017 - 5:39 pm

Tak Caroline!

Reply
Trine november 22, 2017 - 12:00 pm

Hej.
Hvor mange deller er denne opskrift til ?

kh Trine

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen