JulieKarla
  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

JulieKarla

  • Sunde Opskrifter
    • Morgenmad
      • Æg
      • Grød
      • Hverdag
      • Sødt
    • Frokost
      • Lette retter
      • Salater
      • Snacks og dips
    • Aftensmad
      • Fisk
      • Lam, okse- og svinekød
      • Pizza og Pasta
      • Vegetar
      • Vildt og Fugl
    • Brød
      • Knækbrød og Kiks
      • Sødt brød
    • Inspiration
      • Anmeldelser
      • Jul
      • Julie Karla
      • Karlas Nordic Baby
      • Rejser
    • Søde sager
      • Blandet Godt
      • Kager
      • Pandekager
      • Syltning
  • Kogebøger
  • Om Mig
  • Samarbejde
  • Presse
  • Rejseblog
  • Kontakt

Vietnamesiske forårsruller – friske og farverige

af Julie Karla januar 18, 2018
Skrevet af Julie Karla januar 18, 2018

Hvis der er en tid på året, hvor man bare burde spise smuk mad hele tiden, så er det da grå og triste januar ik’?! Jeg gør i hvert fald mit bedste, og de her vietnamesiske forårsruller gør i hvert fald det, de skal på “smukheds” kontoen! For de farver der, lyser virkelig min tallerken op, og jeg er vild med det. Lige hvad man har brug for, når det allerede bliver mørkt ved 16-tiden, og man sjældent får solen at se.Vietnamesiske forårsruller af julie karla

Okay, nu skal det ikke blive alt for trist… For jeg kan faktisk godt lide januar for mange andre ting, f.eks. at min lille Nord bliver 2 år i næste uge. 2 år! Det er så vildt, og det går ALT for hurtigt STOP TIDEN!Cabbage

Vietnamesiske forårsruller er et fast indslag i huset

Jeg laver tit vietnamesiske forårsruller. Men egentlig mest til mig selv til frokost eller engang imellem til aftensmad, når vi har mange rester. For vietnamesiske forårsruller er det perfekte restemad. Har jeg lidt forskellige salater, frugt, kød osv til overs fra aftensmaden dagen inden eller bare noget, der skal bruges, er det fantastisk at komme i sine friske vietnamesiske forårsruller.

Og mandelsmør har jeg nærmest altid i huset, så den dejlige, ultra cremede dip kan jeg altid lige bikse sammen. Opskriften og billederne her er faktisk fra min gamle e-bog “Min sunde uge”, men har aldrig fået lagt opskriften på bloggen, så det bliver den nu. Og så håber jeg du bliver inspireret til selv at lave noget farverigt mad, for tit er det jo også det, der smager ekstra, ekstra godt.Vietnamesiske forårsruller

5 fra 1 stemme
Vietnamesiske forårsruller af julie karla
Udskriv
Vietnamesiske forårsruller
Forb. tid
20 min
Samlet tid
20 min
 

Super lækre og farverige vietnamesiske forårsruller. Så kan man da kun blive i godt humør!

Ret: frokost
Køkken: Vienamese
Antal: 8 forårsruller
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 8 stykker rispapir
  • 1 stk moden avocado
  • 1 stk gulerod
  • 1/4 moden mango
  • 2 store håndfuldee rødkål i strimler (eller rødbede)
  • 2-3 spsk saltede peanuts
  • masser af frisk koriander
Mandel dip
  • 1 stor spsk mandelsmør (du kan også bruge peanutbutter)
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk kokospalmesukker
Sådan gør du
  1. Skær avocado, mango og gulerod ud i tynde stænger. Snit rødkålen fint på et mandolinjern eller med en kniv.


  2. Dyp rispapiret godt i vand på begge sider. Læg lidt rødkål, avocado, mango, koriander og gulerod på rispapiret og drys med lidt peanuts. Rul den sammen til en aflang træstamme og buk enderne ind. Fortsæt samme procedure med resten.


  3. Bland mandelsmør sammen med vand, soja og kokospalmesukker. Dyp rispapirrullerne i dippen og nyd!

Vietnamesiske forårsruller med rispapir

2 kommentarer
0
FacebookPinterest
Julie Karla

Forrige indlæg
7 Sunde bageopskrifter
Næste indlæg
Fyldt avocado med æggesalat

Måske du også kan lide de her…

Pizza med salsiccia og grønkålspesto i min elektriske...

december 3, 2024

Confiteret hvidløg i olivenolie med bønner og salvie

januar 31, 2024

Perlecouscous opskrift – En cremet ret med svampe,...

januar 17, 2024

Paneret feta med ovnbagte balsamico cherrytomater

januar 15, 2024

Fransk løgsuppe pasta – alt i én gryde...

november 8, 2023

Madpandekager med cremede kantareller, æbler og Vesterhavsost

oktober 5, 2023

Artiskok opskrift – den bedste dip, du kommer...

september 1, 2023

Barbecue blomkål – nem hurtig hverdagsmad

maj 17, 2023

Fladbrød med brændenælder – over bål udenfor eller...

maj 1, 2023

Bagt camembert med tomater – den lækreste og...

marts 3, 2023

2 kommentarer

Marie-Louise januar 18, 2018 - 9:35 pm

5 stars
Ser så lækre ud 🙂

Reply
Julie Karla januar 19, 2018 - 8:17 am

TAK!

Reply

Skriv en kommentar… Slet svar

Opskrift Vurdering




Gem mit navn og email til næste gang jeg vil kommentere...

JULIE KARLA

 

JULIE KARLA

 

Juliekarla.dk er grønne opskrifter med masser af ideer til en skøn morgenmad, lækker frokost og aftensmad. Altid økologisk og naturlige råvarer! Læs mere her: Om mig

Populære opskrifter

  • 1

    Græskarlasagne med spinat og ricotta

    oktober 16, 2013
  • 2

    På cooking school i Thailand

    maj 3, 2014
  • 3

    Lækker pizza til morgenmad

    november 27, 2016
  • 4

    Verdens bedste scrambled eggs opskrift

    oktober 5, 2018
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Copyright © 2024 - Julie Karla - Sunde Opskrifter


Tilbage til toppen