Bagt blomkål med karry og spidskommen
Bagt blomkål med karry og spidskommen
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
30 min
Samlet tid
35 min
 
Ret: Tilbehør
Ingredienser
  • 1 stk mellemstort blomkålshoved
  • Ca. 1 1/2 tsk mediumstærk karry
  • 1 tsk knust spidskommen
  • salt
  • 200 gr creme fraiche 9 %
  • 3-4 spsk frisk finthakket purløg og løvstikke
  • 1 tsk dijonsennep
Sådan gør du
  1. Skær blomkålen ud i buketter, og kom dem på en bageplade.
  2. Hæld olivenolie over blomkålsbuketterne, og drys med karry, spidskommen og salt. Vend det hele godt rundt.

  3. Bag blomkålen i ovnen, og rør undervejs. Ved 200 gr. i ca. 25-30 minutter, eller indtil blomkålen får lidt farve i kanterne og er dejligt møre.

  4. Imens blandes creme fraiche med finthakkede krydderurter og sennep. Smag til med salt og peber.

  5. Drys ekstra finthakket purløg over den bagte bomkål og servér med krydderurtedressingen.