Pizza med gedeost, tahin og rødbede
Pizza med gedeost, tahin og rødbede
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
50 min
Samlet tid
1 t
 
Pizza med gedeost, tahin og rødbede er en sjov og anderledes pizza, som du jo kunne overraske dine gæster med.
Ret: Hovedret, pizza
Køkken: Italiensk
Antal: 1 pizza
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 1 opskrift på pizzadej bemærk af denne opskrift får man 2 pizzabunde. Så evt. fordobl fyldet eller frys den anden pizzabund ned, så du har til aftensmad en anden dag
  • 2 store rødbeder
  • Tahin
  • 3/4 gederulle
  • Sesamfrø til pynt
  • Evt. frisk timian
Sådan gør du
  1. Start med at bage rødbederne. Skræl rødbederne, skær dem i mellemstore stykker og vend dem i olivenolie og friskkværnet peber. Kom dem på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200 gr. i ca 25-30 minutter, indtil de er møre, men stadig har lidt bid.
  2. Rul dejen ud. Smør tahin forsigtigt ud på dejen. Fordel de bagte rødbeder på pizzabunden.
  3. Skær gederullen i skiver, og kom dem på pizzaen.
  4. Bag pizzaen i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 gr., eller indtil den er færdigbagt. Servér med lidt ekstra olivenolie, drys sesamfrø over og evt. frisk finthakket timian.