4 fra 1 stemme
kartoffelsalat med creme fraiche
Kold kartoffelsalat med creme fraiche, dild og fennikel
Forb. tid
20 min
Samlet tid
20 min
 
Antal: 2
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 6-7 kolde kartofler
  • 1 stor håndfuld dild ca. 3 spsk. fintsnittet dild
  • 1 tsk. Dijonsennep
  • Ca. 5 spsk. creme fraiche 18 %
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 1/4 agurk uden kerner
  • Samme mængde fennikel
  • 100 gr. laks
  • 2 kogte æg
Sådan gør du
  1. Rør creme fraiche sammen med fintsnittet dild, Dijonsennep og salt og peber. Bland dressingen sammen med kolde kartofler skåret i passende stykker.
  2. Skær 1/4 agurk midt over, fjern kernerne og skær den i mellemstore stykker.
  3. Skær en lignende mængde fennikel i tynde skiver.
  4. Vend agurk og fennikel forsigtigt i kartoffelsalaten. Anret kartoffelsalaten på to tallerkner og pynt med laks og kvarte æg, lidt ekstra dild og et godt drys friskkværnet peber.