Farsbrød opskrift | www.juliekarla.dk
Farsbrød opskrift
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
45 min
Samlet tid
1 t
 
Antal: 2 -3
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 400 gr. hakket svinekød
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1 stor spsk. frisk fint hakket rosmarin
  • 1 tsk. salt
  • Masser af frisk kværnet peber
  • 1/2 rødt æble
  • 1 spsk. rosiner
Sådan gør du
  1. Riv løget fint og rør det godt sammen med det hakkede svinekød, æg, hvedemel, rosmarin, salt og peber.
  2. Skær æblet i meget små stykker og rør også dem og rosinerne sammen med farsen.
  3. Lad farsen stå og hvile lidt.
  4. Tænd ovnen på 200 gr. og kom farsen i et ovnfast fad. Form det til et lille farsbrød og kom det i ovnen. Pynt evt. med en lille rosmarinkvist oven på farsbrødet.
  5. Bag farsbrødet i ca. 45 minutter.
  6. Servér med det samme.