opskrift på vin chaud
Nem gløgg opskrift
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
45 min
Samlet tid
50 min
 

Super nem gløgg opskrift, der laves i slowcookeren og tager ingen tid at lave

Ret: Drinks, Tilbehør
Køkken: dansk, jul, nordisk
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 1 flaske rødvin
  • 3 dl æblecider alkoholfri eller reduceret
  • 2 stk pressede økologiske appelsiner
  • skal af 1 appelsin
  • 3 stk kanelstænger
  • 10 stk hele nelliker
  • 2 stk stjerneanis
  • 3 spsk agavesirup
Sådan gør du
  1. Kom rødvin i din crockpot. Tilsæt alle de øvrige ingredienser, herunder også appelsinskal, der bedst skæres af med en grøntsagsskræller.

  2. Sæt din slowcooker på lavt blus (1) i ca. 30-45 eller indtil din gløgg er dejlig varm.

  3. Skift derefter til "hold varm" knappen, da den ikke må begynde at koge, og lad gløggen stå på "hold varm" en lille times tid mere, indtil den serveres, så alle de gode smage rigtig kan trænge ud.