broccolisalat med bacon og pesto
Broccolisalat med bacon, pesto og parmesan
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
20 min
 

Den nemmeste broccolisalat med bacon. Når du vil lave en lækker salat på ingen tid.

Ret: Salat, Tilbehør
Køkken: dansk, internationalt
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 1 lille broccoli
  • 4 skiver sprødstegt bacon
  • 3 spsk god basilikumspesto
  • 2 spsk let ristede pinjekerner
  • 2 spsk finthakket skalotteløg
  • fintrevet parmesan
Sådan gør du
  1. Del broccolien i mellemstore buketter og læg dem i en gryde med vand. Lad dem koge op og koge i ca. 5 minutter, så de stadig har bid, men er lidt møre. Skyl dem i koldt vand, så de hurtigt afkøles.


  2. Vend broccolibuketterne med pesto og grofthakket bacon. Anret salaten på et fad, og drys med finthakket skalotteløg, let ristede pinjekerner og fintrevet parmesan ost.