5 fra 1 stemme
Vietnamesiske forårsruller af julie karla
Vietnamesiske forårsruller
Forb. tid
20 min
Samlet tid
20 min
 

Super lækre og farverige vietnamesiske forårsruller. Så kan man da kun blive i godt humør!

Ret: frokost
Køkken: Vienamese
Antal: 8 forårsruller
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 8 stykker rispapir
  • 1 stk moden avocado
  • 1 stk gulerod
  • 1/4 moden mango
  • 2 store håndfuldee rødkål i strimler (eller rødbede)
  • 2-3 spsk saltede peanuts
  • masser af frisk koriander
Mandel dip
  • 1 stor spsk mandelsmør (du kan også bruge peanutbutter)
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk soja
  • 1 tsk kokospalmesukker
Sådan gør du
  1. Skær avocado, mango og gulerod ud i tynde stænger. Snit rødkålen fint på et mandolinjern eller med en kniv.


  2. Dyp rispapiret godt i vand på begge sider. Læg lidt rødkål, avocado, mango, koriander og gulerod på rispapiret og drys med lidt peanuts. Rul den sammen til en aflang træstamme og buk enderne ind. Fortsæt samme procedure med resten.


  3. Bland mandelsmør sammen med vand, soja og kokospalmesukker. Dyp rispapirrullerne i dippen og nyd!