Indisk daal eller dahl opskrift
Indisk daal opskrift
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
25 min
Samlet tid
35 min
 

Super dejlig og nem indisk daal, som både børn og voksne kan li'!

Ret: Hovedret
Køkken: Indisk, internationalt, vegetar
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 200 gr røde linser
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1/4 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 1 glas tomatsauce (á 350 gr - jeg bruger Urtekrams pastasauce med krydderier)
  • chilipulver eller frisk chili efter smag
  • salt
  • 1 spsk kokosolie
Sådan gør du
  1. Skyl de røde linser grundigt under vand i en si.

  2. Hak løg og hvidløg og svits i kokosolie på en pande.

  3. Tilsæt krydderier og lad det stege med 1 minuts tid.

  4. Tilsæt røde linser, grøntsagsbouillon og tomatsauce. Lad det småsimre under låg i ca. 25 minutter, indtil din daal er cremet og tyk.

  5. Servér din daal sammen med creme fraiche og frisk koriander.