Knækbrød med hørfrømel
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
40 min
 

Super dejlige low carb knækbrød med hørfrømel.

Ret: brød, Tilbehør
Køkken: internationalt, low carb
Antal: 2 bageplader
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 100 gr solsikkekerner
  • 100 gr sesamfrø
  • 50 gr græskarkerner
  • 50 gr hørfrø
  • 50 gr hørfrømel
  • 25 gr smeltet smør
  • ca. 1/2 dl vand
  • 2 æg
  • 1/4 tsk salt
  • flagesalt til pynt
Sådan gør du
  1. Bland de tørre ingredienser sammen.

  2. Tilsæt æg, vand og smør og rør blandingen sammen. Dejen skal være lidt fugtig, og hænge en smule sammen.

  3. Del dejen i to dele. Tag den ene dej og læg den over på et stykke bagepapir på køkkenbordet. Læg et nyt stykke bagepapir oven på dejen, og rul dejen tyndt ud mellem de to stykker bagepapir. Tag forsigtigt det øverste lag bagepapir af. Der skulle helst ikke hænge noget dej ved, når man tager papiret af. Læg forsigtigt bagepapiret med den udrullede dej over på en bageplade.

  4. Gentag samme procedure med den anden dej. Drys med flagesalt og bag knækbrødene i ovnen ved 180 gr. i ca. 20 minutter, eller indtil de har fået en gylden brun farve.

  5. Bræk det afkølede knækbrød i passende størrelser og opbevar det i en kagedåse.