Hurtig dessert på under 30 minutter
Hurtig dessert med sprøde vafler, flødeskum og hindbærkompot
Forb. tid
15 min
Tilb. tid
10 min
Samlet tid
25 min
 

Super super nem og hurtig dessert, der tager ingen tid at lave, og smager fantastisk!

Ret: Dessert
Køkken: dansk, internationalt
Antal: 4 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • ca. 20 sprøde belgiske vafler (også kaldet galettes)
Hindbærkompot
  • 270 gr frosne hindbær
  • 2 spsk vand
  • 3 tsk agavesirup
  • 1/2 tsk ren vaniljepulver
  • 1 tsk chia for at jævne
Flødeskum
  • 1/4 ltr piskefløde
  • 1 tsk agavesirup
  • 1/4 tsk ren vaniljepulver
Sådan gør du
  1. Start med at lave hindbærkompotten. Kom de frosne hindbær i en gryde med 2 spsk vand og kog det lige så stille op.

  2. Tilsæt agavesirup, vaniljepulver og chia, og lad det koge igennem. Tag det af varmen og lad det køle helt af i køleskabet.

  3. Pisk flødeskum næsten helt stift, og vend det med agavesirup og vaniljepulver. Pisk det færdigt.

  4. Fordel flødeskum på de belgiske vafler og kom en tsk hindbærkompot på hver. Servér med det samme. Pynt evt. med frysetørrede bær. Her har jeg brugt frysetørrede jordbær.