Warning: Declaration of TCB_Menu_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/julieka6/public_html/wp-content/plugins/thrive-leads/tcb/inc/classes/class-tcb-menu-walker.php on line 0
Lækker topping til havregrød
topping til havregrød
Lækker topping til havregrød

Det her er min nyeste craving - den bedste og sjoveste topping til havregrød. Ristede vindruer med frisk rosmarin. Det skal prøves.

Ret: Morgenmad, Tilbehør, Toppings
Køkken: internationalt
Antal: 2 personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
  • 2 små klaser kernefri vindruer (svarende til ca. en stor håndfuld)
  • olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • flagesalt
  • 2 stilke frisk rosmarin
Tilbehør
  • 2 portioner havregrød
  • evt. lidt ekstra sødme fra akaciehonning eller agavesirup
Sådan gør du
  1. Skyl vindruerne og kom dem påen bageplade med bagepapir.

  2. Dryp lidt god olivenolie over.

  3. Hæld 1 spsk balsamico eddike over.

  4. Drys med en smule flagesalt og bladene fra 2 stilke frisk rosmarin

  5. Bag i ovnen ved 225 gr. i ca. 20 minutter, eller indtil vindruerne begynder at sprække.

  6. Anret vindruerne på de to skåle havregrød. Og sørg for at hælde al den overskydende saft over grøden. Det er nemlig rigtig godt og fyldt med smag!