Start med at skrælle og halvér løgene og skær dem i tynde skiver.
Varm en gryde op med olivenolie og kom løgene i. Lad dem stege under jævnlig omrøring i ca. 20-25 min til løgene er helt bløde og karamelliseret.
Skær imens champignon i fine skiver og hak den friske timian og hvidløg helt fint.
Når løgene er karamelliseret tilsættes svampe, timian og hvidløg. Lad det stege med i ca. 5 minutter til svampene er bløde.
Tilsæt hvidvin og lad det koge med et par minutter.
Kom hvedemel i og vend godt rundt.
Tilsæt nu bouillon og vand samt pasta og lad det koge op. Skru lidt ned, læg låg på og lad det småsimre i ca. 10 minutter til pastaen er al dente og saucen tyknet.
Smag til med salt og vend smør i samt rødvinseddike i.
Anret retten med det samme og pynt med frisk timian og drys med godt med friskkværnet peber og flagesalt.
www.juliekarla.dk