Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Guacamole-bulgursalat
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
15
min
Antal
:
4
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
Ingredienser
2
dl.
bulgur
3
dl.
vand
2
spsk.
olivenolie
1
spsk.
æblecidereddike
1
spsk.
citronsaft
Salt og peber
Cherrytomater i små skiver
2
spsk.
fint hakket rødløg
2
store avocadoer
2
spsk.
ristede pinjekerner
1
stor håndfuld fint hakket basilikum
1
stor håndfuld finthakket løvstikke
Sådan gør du
Kog bulguren i ca. 10 minutter, indtil al vandet er optaget.
Lad bulguren køle af og bland olivenolie, æblecidereddike og citronsaft i og smag til med salt og peber.
Skær cherrytomaterne i små stykker og bland dem i bulguren sammen med rødløg, pinjekerner og de friske krydderurter.
Skær avocadoerne i små stykker, hæld dem i en skål og mos dem let med en gaffel.
Hæld de let moste avocadoer over i bulgursalaten og bland godt rundt.
Salaten må gerne blive en smule cremet pga. af de let moste avocadoer.