Lækker pizza til morgenmad med peanutbutter og banan - så blir' det ikke bedre...
Ret:
Dessert, Morgenmad, pizza
Antal: 1+ 1 ekstra pizzabund
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
2,5dlvand
20ggær
1tsksukker
1/2tsksalt
1spskolivenolie
1dlfuldkornsdurummel
ca. 300 ghvedemel
2stkbananer
Peanutbutter
Mørk chokolade 70 %
Kanel
Sådan gør du
Smuldr gæret i vand og rør rundt. Tilsæt sukker, salt og olivenolie.
Tilsæt durummelet og rør rundt.
Kom hvedemelet i, og hæld dejen ud på et meldrysset bord. Ælt dejen grundigt med hænderne.
Læg dejen tilbage i skålen og lad den hæve under et viskestykke i ca. 1 time.
Del den færdighævede dej i to. Rul dem ud. Lav først morgenmadspizzaen, og brug evt. bagefter den anden pizzabund til aftensmaden.
Smør peanutbutter forsigtigt ud på pizzabunden. Skær skiver af to bananer og fordel dem ud på bunden. Drys med kanel og bag pizzaen i ovnen ved 200 gr. i ca. 15-20 minutter, eller indtil den er færdigbagt.
Hak chokoladen groft og drys den over den varme færdigbagte pizza. Servér med det samme. Drys evt. også raw kakaonibs over.