Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Lækker Rødkålssalat med quinoa og kanel-valnødder
Forb. tid
15
min
Tilb. tid
15
min
Køkken:
salat
Antal
:
4
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
1/2
lille økologisk rødkål
1
spsk.
olivenolie
2
spsk.
æblecidereddike
1
æble
1
dl.
rød quinoa
2
dl.
vand
1
håndfuld tørrede blåbær
1
håndfuld valnødder
1/2
tsk.
kanel
1
spsk.
honning
1
spsk.
smør
Sådan gør du
Skyl quinoaen godt før brug og kog den i letsaltet vand i ca. 15 minutter, indtil al væden er optaget.
Lad quinoaen køle lidt af.
Rist valnødderne på en pande sammen med honning og smør, og lad dem køle af på en tallerken.
Snit rødkålen fint på et mandolinjern eller rivejern og hæld det over i en skål.
Tilsæt olivenolie og eddike, samt små æbletern.
Bland quinoaen i rødkålen.
Anret din rødkålssalat på et fad og drys med kanel-valnødderne og de tørrede blåbær.