150gr. kogt kamuteller andre former for hele korn f.eks. perlebyg-, rug eller spelt
100gr. blåbær
2små hjertesalater
1/2udstenet agurk
1avocado
Let ristede solsikke- og græskarkernerhør- og sesamfrø
Dildolie
1/2dl.god olivenolie
10gr. dildca. 2 store håndfulde med stilk
Citronsaft
Frisk dild til pynt
Sådan gør du
Start med dildolien. Kom dild og olivenolie i en blender eller foodprocessor og blend indtil dilden er hakket helt fint.
Skyl hjertesalaten og bræk den i små stykker. Bland salaten sammen med kogt kamut, blåbær, avocado og skiver af agurk.
Rist først hør- og sesamfrø på en tør pande og tag dem af varmen, lige når de begynder at poppe. Rist derefter solsikke- og græskarkernerne på den samme pande, indtil de begynder at tage farve. Lad dem køle af og bland dem sammen med hør- og sesamfrøene.
Dryp godt med dildolie over salaten og dryp også lidt citronsaft over. Afslut med lidt salt og friskkværnet peber og ekstra frisk dild.