Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
Halvér cheerytomaterne og kom dem i et lille ovnfast fad med presset hvidløg og alle de øvrige ingredienser. Vend godt rundt og bag i ovnen i 15 minutter.
Dup fetaen tør for vand.
Rør panko sammen med rosmarin, citronskal og de tørre krydderier. Hæld det i en dyb tallerken.
Pisk ægget i en anden dyb tallerken.
Kom hvedemel i en sidste dyb tallerken.
Vend først fetaen i hvedemel.
Derefter i det piskede æg.
Vend til sidst osten i panko.
Varm en pande op med olivenolie ved middel til høj varme.
Steg den panerede feta et par minutter på hver side, så den får farve. Skru herefter ned til lav varme og lad den stege en 5-minutters tid mere, så fetaen bliver dejligt blød.
Servér med det samme sammen med det bagte cherrytomater.
www.juliekarla.dk