Råkost med fennikel er et sjovt og anderledes tilbehør til en masse retter
Ret:
Salat, Tilbehør
Køkken:
Nordisk køkken
Antal: 2personer
Forfatter: Julie Karla
Ingredienser
3store gulerødder
Ca. 100 gr. fennikel
1æble
Rosiner
Citronsaft
Dressing
1spsk.olivenolie
1spsk.vand
1tsk.dijon sennep
1tsk.honning
1tsk.æblecidereddike
Sådan gør du
Riv gulerødder og fennikel på et rivejern eller i en foodprocessor.
Skær æblet i små tern, vend dem i citronsaft og bland dem sammen med gulerødder og fennikel.
Kom olivenolie i et patentglas med låg sammen med vand, dijon sennep, honning og æblecidereddike. Ryst glasset, indtil dressingen er blandet godt sammen.
Anret salaten på et fad eller i en skål. Hæld dressingen over og pynt til sidst med rosiner og eventuelt også let ristede mandler. Det havde jeg bare ikke lige ved hånden, men smager helt sikkert super godt.