Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Rodfrugter i ovn med rørt feta
Forb. tid
20
min
Tilb. tid
25
min
Samlet tid
45
min
Rodfrugter i ovn med rørt feta. Prøv denne her feta og du er helt solgt!
Ret:
Tilbehør
Forfatter
:
Julie Karla
Ingredienser
Blandede rodfrugter f.eks. pastinak
persillerod, rødbede eller gulerod
Olivenolie
Tørret timian
Salt
Peber
1
portion rørt feta
Forskellige slags nødder f.eks. mandler
valnødder og pistacienødder
Forskellige slags frø f.eks. sesamfrø
hørfrø, chiafrø, birkesfrø eller hampefrø
Forskellige slags kerner f.eks. solsikkekerner og græskarkerner
Sådan gør du
Skræl eller skrub rodfrugterne, skær dem i stave og vend dem med rigeligt olivenolie, tørret timian, friskkværnet peber, samt en smule salt.
Bag dem i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 minutter, så de er møre, men stadig har bid.
Rist nødderne kort på en tør pande, så de lige får en lille smule farve. Lad dem køle af.
Blend først kernerne til drys, derefter nødder og hæld dem i hver deres skål. Bland også frøene sammen og kom dem i en skål for sig.
Forbered den
rørte fetacreme
.
Servér rodfrugtfritterne med fetacremen og de forskellige drys ved siden af, så man selv kan dyppe sine fritter i lige præcis det drys, man har lyst til.